TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Ryby i owoce morza autor: Marta Krawczyk
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Ryby i owoce morza

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 978-83-7845-715-2
Wydanie: 2013 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
8,00 zł 7,20 zł
eKsiążka (Watermark)
PDF

<p>Ryby pojawiają się na naszych stołach dużo rzadziej niż mięso. Z powodu braku tradycyjnych potraw polskich sporadycznie przyrządzamy także owoce morza.  Ale warto pamiętać, że jedne i drugie są bogate w żelazo, a ponadto mają znacznie mniej nasyconych tłuszczów i cholesterolu niż potrawy mięsne.<br />Książka Ryby i owoce morza to zbiór pomysłów zarówno na tradycyjne polskie dania rybne, jak i nowe, zaskakujące sposoby ich przyrządzania. Znalazły się w niej także doskonałe receptury na przygotowanie owoców morza.<br /><br /></p>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Edukacyjna akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier